“Sapore di sale, sapore di mare” amb el pelut!!

Ara encara fa fred, però tanca els ulls i sent l’escalfor del sol a l’estiu, la brisa marina, la remor de les onades…, i al teu costat, el teu gos!

8

Això encara no és possible en moltes de les platges del nostre país, entre les quals les platges de Barcelona. D’acord amb la nova normativa de l’Ajuntament de Barcelona, no es pot anar amb el gos a la platja durant la Setmana Santa, ni tampoc en els caps de setmana d’abril a octubre, ni cap dia entre l’1 de juny i el 16 de setembre. A l’estiu, doncs, no podem anar a la platja amb el nostre gos!

La demanda de poder anar a la platja amb el gos en qualsevol època de l’any no és un caprici, hauria de ser un dret. Quan algú, d’una manera responsable i amb plena consciència, decideix conviure amb un gos, aquest animal passa a ser un membre més de la família, amb unes peculiaritats molt especials, és cert, però un membre més. I això implica compartir amb ell moltes hores d’oci, jugar, fer-se companyia… A l’estiu, hauria de ser la cosa més natural del món poder anar a la platja en companyia del nostre gos.

Hem de tenir present que l’espai públic és i ha de ser per a tothom, i al mateix temps tothom ha de respectar les normes de convivència. A la platja, un gos pot molestar, però també pot molestar una persona adulta, la gent jove, els infants…

Barcelona vol ser “una ciutat amiga dels animals”, cosa que celebrem, però això no vol dir que estigui tot fet. Un tema pendent és el de poder gaudir d’un dia de platja a l’estiu en companyia del nostre gos.

IMGP3303

Montserrat Vallvé Viladoms

Esta entrada fue publicada en Opinions, PACMA - BCN, Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *