Rescatats 19 gossos que vivien amb un pressumpte maltractador a Sabadell

  • PACMA exigeix agilitat a les autoritats pel rescat dels gossos que encara es troben allà

El Partit Animalista – PACMA va denunciar la setmana passada davant la URMA (Unitat Regional de Medi Ambient), pertanyent al cos dels Mossos d’Esquadra, la situació en la que es trobaven 25 gossos en un recinte vallat a les afores de la població de Sabadell (Barcelona).

Els animals es trobaven amuntegats, en condicions higiènic-sanitàries totalment deficients, sense cap tipus de control veterinari i sota la custòdia d’un home que presumptament els banyava en salfumant (dissolució aquosa de clorur d’hidrogen, molt corrosiu i àcid) i els apallissava (fet que van poder presenciar membres del PACMA).

 

Gossos_per_rescatar

Gos esperant a ser rescatat

 

Alguns voluntaris van aconseguir que l’home cedís 3 animals, i la intervenció de la URMA va permetre que 16 més dels 25 fossin rescatats amb vida (un dels cadells va ser trobat mort). Cinc d’ells es troben encara al recinte privat del presumpte maltractador, ja que la unitat dels Mossos d’Esquadra no els va voler decomissar.

Des del Partit Animalista manifestem la nostra disconformitat amb tal decisió i demanem a la URMA i a l’Ajuntament de Sabadell que retirin de forma immediata la resta d’animals, que corren greu perill en mans d’una persona denunciada per maltractament animal, i sol·licitem que el denunciat sigui incapacitat per a la tinença d’animals.

 

IMG-20140124-WA0002

Cadelleta acabada de rescatar

 

Els gossos rescatats tenen un estat de salut delicat, i algun es troba encara ingressat. Varis cadells van morir. Actualment es troben en diferents protectores de la província i cases d’acollida fins la seva recuperació total.

El Partit Animalista vol agrair la col·laboració de la Fundació Altarriba, de la Fundació FAADA i de totes les associacions i col·laboradors que han ajudat en el cas, fent possible el rescat i reubicació dels gossos. PACMA seguirà lluitant fins aconseguir que tots els animals siguin rescatats d’aquell lloc.

 

Gossos_rescatats

Dues de les femelles ja salvades a la protectora

Esta entrada fue publicada en Notícies, PACMA Catalunya y etiquetada , , . Guarda el enlace permanente.

3 respuestas a Rescatats 19 gossos que vivien amb un pressumpte maltractador a Sabadell

  1. pobrecitos! me da mucha pena ver los perros asi ;(

  2. Montserrat Maña dijo:

    Hola, os escribo por los perros encontrados en Sabadell, yo e perdido mi perra bodeguera pero ella lleva chip, pero una hija de ella Candy no lleva y otro perro llamado Motas tampoco son de unos amigos era por si se pueden ver lass fotos de los perros recojidos por si estan, la mia y su hija se robaron en Sentmenat y Motas se perdio en L´atmetlla mi telefono es el 607254816 gracias

  3. Montserrat Maña dijo:

    Parece mentira que haya gente que no cuide y ame a los animales que solo piensen en maltratar, abandonar……… ellos nunca nos lo harian, nunca nos dejarian por nada, la gente que maltrata no tendria que existir, lo siento si e molestado a alguien pero es lo que pienso, para mi són una parte en mi vida muy importante

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *