Quan la música lluita

Sempre cal recordar aquells moments en que persones que mai t’imaginaries donen un pas endavant en la defensa dels drets dels animals. Persones que per veure-les de lluny et penses que viuen lluny dels sentiments, les preocupacions o el problemes que nosaltres tenim cada dia.

Un dissabte 19 de maig de 2007 al mig de la Plaça de la Revolució del Barri de Gràcia a Barcelona, un cantant molt important va donar un pas molt valent per nosaltres. L’Elliot James Murphy i la seva banda de sempre “The Normandy All Stars” van fer una actuació gratuita per donar suport al Partit Animalista – PACMA i per deixar clar el seu rebuig al maltractament dels animals, concretament dels bous.

(http://www.yonkisdelrock.com/cabezasize.php)

Aquest cantautor americà, nascut a New York i resident a París; amic íntim i col·laborador del mític Bruce Springsteen, no va dubtar ni un moment en viatjar a Barcelona per donar un cop de mà en la lluita contra “las corridas de toros”.

Avui, cinc anys després, volem recordar aquell moment i desitjar que en un futur apareguin moltes més persones que donin aquest pas endavant. Us deixem amb la veu màgica i envolvent de l’Elliot Murphy: http://www.youtube.com/watch?v=IeRymP1dYDE

Partit Animalista PACMA – BCN

Esta entrada fue publicada en Tauromàquia. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *