PACMA Barcelona dóna la benvinguda a Bike For Pets

Ahir dia 15 d’Agost, un grup de PACMA Barcelona vam donar la benvinguda als tres ciclistes de Bike for Pets a la seva arribada a Barcelona. La iniciativa dels tres italians, té com a objectiu sumar-se a la lluita contra el maltractament animal, realitzant en bicicleta la ruta Turín – Sevilla.

Els ciclistes van patir el vent en contra durant tota l’etapa d’ahir, fet que va dificultar-los considerablement el trajecte. Des d’aquí els enviem tots els nostres ànims i forces per continuar amb la ruta que encara els queda, i que podeu seguir entrant a: www.bikeforpets.com.

A més a més, els assistents vam tenir el plaer de conèixer a Christophe Thomas: un noi francès que va salvar el toro Fadjen de morir torturat en una plaça de toros, i actualment segueix cuidant d’ell. Us recomanem que visiteu http://www.sauvons-un-taureau-de-corrida.com/index.html. Podeu veure la gran relació que mantenen ambdós a http://www.youtube.com/watch?v=YCX5X7OuV0o&feature=fvwrel i http://www.youtube.com/watch?v=nMbBcDiuLfc&feature=fvwrel .

Esta entrada fue publicada en Maltractament animal, Notícies y etiquetada . Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *