NO al Toro de la Vega!

Des del Partit Animalista PACMA mai deixarem de lluitar per aconseguir l’abolició de barbàries com la de el torneig del “Toro de la Vega”. Per això, hem organitzat una concentració demà dia 9 al mateix municipi de Tordesillas (on es durà a terme aquest macabre assassinat), amb l’objectiu de reclamar, un cop més, que es prohibeixi aquest acte,
demostrar la seva il·legalitat i mostrar la vergonya i el despreci cap a tots aquells desitjosos de matar de la forma més cruel a Volante (així és com s’anomena el brau que serà víctima del torneig aquest any).

Per tal de facilitar el transport a totes aquelles persones que desitgin assistir a la concentració, el nostre partit ha organitzat diversos autocars que surten des de les principals províncies d’Espanya cap a Tordesillas. En concret, PACMA Barcelona, ha coordinat la sortida de l’autobús corresponent a Catalunya, que sortirà aquesta nit des de Barcelona (Plaça Espanya), i pararà posteriorment a Tarragona i Lleida per recollir als assistents d’aquestes localitats.

Tots ens movem per un mateix objectiu: salvar a Volante i acabar amb el Torneig del Toro de la Vega per sempre. Podràs seguir tot el que succeeixi a la concentració a través de la pàgina de Facebook i el Twitter de PACMA. Recorda: som la seva veu!!

Esta entrada fue publicada en Esdeveniments, Maltractament animal, Notícies, Tauromàquia y etiquetada . Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *