#MueveteXlosAnimales Mou-te !!

En la nostra segona cita de la campanya “Mou-te pels animals” ens trobem a mig matí en el centre de la ciutat comtal. Les baixes temperatures donen pas a poc a poc a un agradable i assolellat dia.

la foto 2

Una desena d’animals i més d’una vintena d’animalistes iniciem el passeig donant de beure a les nostres mascotes, saludant als coneguts i presentant als desconeguts. Un parell de balls a la concorreguda plaça de Catalunya i rumb a la plaça de la Catedral. Portal de l’Àngel està més transitat del normal, ja que hi ha instal·lada la fira d’artesans.

Els vianants ens miren amb curiositat i simpatia, mentre recullen fullets i s’interessen per la nostra labor. Una impressionant batucada ens anima el passeig durant aquest tram. Una altra  parada amb ball i discurs improvisat sobre la nostra causa. Anem avançant entre la multitud encarrilada fins a arribar a la plaça, on trobem instal·lat el mercat de Santa Llúcia amb les típiques parades d’ornaments de nadal.

la foto 1

Un altre ball, amb la coreografia millorada, entre visitants i venedors. Decidim recórrer els històrics carrers de Ciutat Vella per finalitzar el nostre recorregut a la plaça Sant Jaume, on trobem masses reclamant pacíficament diferents drets.

Una foto davant del Palau de la Generalitat dona per acabat el nostre passeig del dia d’avui.

Us esperem el proper dia perquè us mogueu amb nosaltres.

Esta entrada fue publicada en Esdeveniments, PACMA - BCN, PACMA Catalunya y etiquetada . Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *