Hem aconseguit els avals per a presentar-nos a les eleccions!

Des del passat 12 d’octubre, estem intentant aconseguir les 5000 firmes que necessitem com a mínim a Barcelona, per a poder-nos presentar a les properes eleccions del 25 de novembre. Així doncs, ens hem posat en marxa matí, tarda i nit, buscant pels carrers, parcs, universitats, places, etc. per a aconseguir el mínim que ens permetria presentar-nos i així, aconseguir el nostre principal objectiu: donar veu als que no la tenen, els animals.

S’ha de reconèixer que aquesta tasca no ha estat fàcil. Ens hem organitzat en petits grups fent relleus, sense rendir-nos ni caure en el pessimisme ja que es precisament aquest, el que ens impediria seguir endavant.

Malgrat la dificultat donada pel poc marge temporal que hem tingut, i malgrat topar-nos constantment amb la realitat diària (molta gent no coneixia el Partit Animalista – PACMA així com altres alternatives polítiques); tot el nostre esforç i energia dipositades a la recollida de firmes ha estat un bon exercici tant per a nosaltres com per a moltes altres persones que ens han escoltat, han firmat i han reflexionat una mica sobre la situació dels animals a la nostra comunitat. A tots aquells que han escoltat “la seva veu”, novament, mil gràcies.

La nostra visió a dia d’avui és optimista i esperançadora. Sabem que és una labor difícil, però hem de seguir endavant amb i per a ells, els animals. Perquè hem de ser la veu dels sense veu.

L’equip del Partit Animalista (PACMA)- BCN volem donar les gràcies a totes aquelles persones, voluntaris, associacions, protectores, organitzacions, restaurants, botigues, petits negocis, etc. per l’ajuda que ens doneu dia a dia, i sobretot que ens heu donat durant aquests darrers dies amb la recollida de firmes. Som conscients que tots i cada un de vosaltres ja teniu molta càrrega de feina i tot i així heu dedicat el vostre temps a ajudar-nos. Sense vosaltres, tot això no hauria estat possible! GRÀCIES A TOTS

Esta entrada fue publicada en Eleccions, Notícies y etiquetada , . Guarda el enlace permanente.

0 respuestas a Hem aconseguit els avals per a presentar-nos a les eleccions!

  1. Drebollo dijo:

    Por nuestros bixillos, los de otros y por vosotros merece la pena luchar cada dia!!!
    Ahora ha seguir haciendo difusión de la gran lavor del PACMA!!!!

  2. Fabuloso!!, ya hemos llegado al campo de batalla,y vencido la 1ª zancadilla,,,ahora a por todas!! por PACMA,para que pueda luchar por nuestros amados animales,,,,,
    ¡¡ A VOTAR A PACMA!! Somos la voz de los inocentes ,sin voz.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *