Gats i gossos al metro de Barcelona

El Partit Animalista valora molt positivament que els gossos i gats puguin entrar al metro de Barcelona

Segons va anunciar ahir el regidor Jordi Martí i Galbis a l’Animaladda (saló pel benestar i la defensa de l’animal abandonat), a partir del proper estiu els gossos i gats podran accedir al metro de la ciutat de Barcelona. Aquesta nova mesura ha estat possible gràcies al treball realitzat per la “Comissió pels gossos al metro”, de la qual ha format part Ramon Peiró i Tort (membre del Partit Animalista PACMA a Barcelona) com a membre del Consell Municipal de l’Ajuntament de Barcelona envers la convivència amb els animals de companyia.

El Partit Animalista PACMA agraeix la feina de totes les persones que han col·laborat amb aquesta iniciativa tant necessària a la ciutat comtal, on hi resideixen milers de gats i gossos i on la xarxa de metro representa una important connexió entre els diferents punts de la localitat. Altres ciutats europees com Amsterdam , Berlín, Brusel·les, Ginebra o Londres, ja permeten l’entrada d’aquests animals al metro des de fa temps.

2013-08-14 19.25.25 Imatge del Metro de Berlín. (autor J.M. Guerrero)

Els animals de companyia s’han convertit en fidels amics d’una gran part de la població. La impossibilitat d’aquests ciutadans de viatjar amb els seus animals amb transport públic suposa un greu impediment a l’hora de poder realitzar activitats amb ells. Des del PACMA es demana als diferents ajuntaments que revisin la seva normativa respecte als animals de companyia al transport públic, i que els permetin l’entrada, facilitant-ne la convivència amb els demés viatgers.

Partit Animalista – PACMA

Esta entrada fue publicada en Drets, Legislació, Notícies y etiquetada , , . Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *