Feliç diada del Veganisme

Tot i que per molts de nosaltres el veganisme és una practica habitual, avui dia 1 de novembre es celebra mundialment el dia del Veganisme. Per això, des de PACMA volem compartir amb vosaltres aquesta festivitat.

“El veganisme és una filosofía de vida que exclou totes les formes d’explotació i crueltat cap al regne animal i inclou una reverencia a la vida. En la pràctica s’aplica seguint una dieta vegetariana pura i anima l’ús d’alternatives per totes les matèries derivades parcial o totalment d’animals”. (Donald Watson, membre fundador de la Societat Vegana – Vegan Society).

Segons Donald Watson, es pot veure clarament com la civilització actual està basada en la explotació d’animals, igual que les civilitzacions anteriors varen estar fundades en l’explotació d’esclaus. D’aquí sorgeix la idea del veganisme com una filosofia i estil de vida basats en el respecte cap als animals amb capacitat de sentir.

Des de PACMA us desitgem una bona diada del veganisme i us convidem a deixar-vos portar per aquesta pràctica. També us animem a visitar la següent web (http://www.vivevegano.org/que-es-el-veganismo.php) per a aprendre quins àmbits de la vostra vida podeu canviar per tal de avançar cap a un estil de vida de respecte cap als animals.

Esta entrada fue publicada en Alimentació, Notícies y etiquetada . Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *