Ets voluntari? GRÀCIES!!

Des del Partit Animalista PACMA volem avui, Dia Mundial del Voluntari, agrair a tots aquells que dediquen el seu temps de forma desinteressada a ajudar als demés animals, siguin humans o no. Afortunadament és molta la gent que diàriament treu part del seu temps de lleure per dedicar-lo a causes socials o animalistes que el mereixen.

Hospitals, menjadors socials, refugis, protectores o associacions que lluiten per la igualtat, el civisme i el respecte cap als demés éssers. Entitats o agrupacions que es formen amb l’únic objectiu de fer el món una mica millor per almenys uns quants individus necessitats d’ajuda. Totes aquestes tasques no existirien sense un equip humà al darrera que de forma totalment altruista col·labora en tot allò que pot per contribuir, amb les seves mans, a construir un entorn més just.

Gràcies. Des d’aquí volem avui dir GRÀCIES. Als que us desviviu per cuidar dels animals abandonats perquè tinguin una vida el més digna possible, als que esteu pendents dels sense sostre perquè no pateixin al carrer, als que aneu a centres de gent gran per donar-los el vostre carinyo i abraçades, als que doneu suport als malalts intentant arrancar-los un somriure i distreure’ls amb la vostra companyia de la seva enfermetat, als que us preocupeu de que no es quedi ningú sense menjar.

IMG_0146

Aquestes persones realment es mereixen tota la nostra admiració i suport. Com a partit format per voluntaris coneixem de primera mà l’esforç que suposa sacrificar temps lliure per dedicar-lo a una causa. També sabem, però, que és encara major la recompensa que suposa sentir que s’està ajudant a un altre individu i col·laborant amb un canvi. Amb el canvi necessari. El canvi cap a una societat empàtica, sensible i ètica que s’ocupi i es preocupi per tots.

Patrícia Oller

Esta entrada fue publicada en Notícies, PACMA - BCN, PACMA Catalunya y etiquetada . Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *