Entrevista al candidat: Josep Torres

Josep Torres, el nostre candidat pel Senat a Girona respon també a l’entrevista per PACMA Cataluya.

Defineix la teva candidatura amb una breu frase.
El meu gran desig és lluitar per defensar els drets dels més febles: Animals, nens/es, la gent gran i per descomptat el medi ambient.

Candidato partido animalista Senado GironaQuin és el teu punt fort?
Per descomptat la defensa dels drets dels animals ja que som l’únic partit que ho fa.

Quant guaynes per ser candidata del Partit Animalista?
Res en absolut.

Quins són els punts més importants que cal treballar a la província de Girona?
Temes com maltractament animal, l’agricultura, l’atur.
Sobre el tema animalista hi ha veritables problemes pel que fa a la tinença d’animals domèstics i el seu cens municipal. També l’estat de les gosseres dels caçadors.

Què pots fer si entres al Senat?
Si aconsegueixo entrar en al Senat seré la veu de la gent i dels animals per explicar i solucionar els seus problemes amb tota la veritat, rigor i serietat.

Els desnonaments i l’ocupació preocupen als ciutadans. Quins són les teves propostes?
Hi ha moltíssimes famílies que per no poder paga els ABUSIUS lloguers o hipoteques i han estat desnonades, per tant cal garantir que la gent pagui el només el que cal. Sobre l’ocupació la solució és d’allò més fàcil: Ajudes a la mitjana i petita empresa amb reduccions dels impostos, crèdits a un baix interès, baixar la quota de la seguretat social i control a les empreses perquè es compleixin les 40 hores setmanals i així hi haurà treball per a tots/es.

Per aconseguir alguna cosa, pactaries amb un partit defensor de la tauromàquia?
Mai. Per a mi seria com pactar amb un partit que defensés l’explotació infantil o la submissió de la dona a l’home. No, mai, mai.

Quin sou hauria de tenir el President del Govern ?
El correcte i just seria 1000€, que és el que guanya avui dia la majoria de la gent treballadora, i quan deixés el càrrec la mateixa pensió que donen als jubilats.

Quines mesures cal adoptar en el tema de la corrupció?
Dos punts essencials. El primer més control, i el segon quan es tracti d’apropiació de diners públics i el culpable sigui condemnat a presó, que no surt d’allà fins que retorni fins a l’últim cèntim o ho reposi de qualsevol forma.

Els animals primer o les persones primer?
Tots al mateix temps, si es vol, es pot. Aquesta pregunta em recorda quan a un nen li pregunten: “A qui estimes més al teu pare o a la teva mare”.

Quines mesures urgents s’han de prendre a propòsit de la situació dels animals la província de Girona?
Més control dels responsables, mal anomenats “amos”, i demanar més col·laboració de les autoritats pel que fa a les denúncies doncs moltes acaben en res.

Votar a PACMA es llençar el vot?
Votar al PACMA, a part de votar a l’únic partit que defensa tant a les persones com als animals i el medi ambient és el vot que moltíssima gent diposita avui dia en les urnes, després d’haver estat enganyada i estar desenganyada per altres partits.

Creus que PACMA pot aconseguir un escó?
Naturalment. Es veu i es nota que cada vegada hi ha més persones compromeses contra la crueltat que viuen els animals i més convençuda de que és possible, si es vol; acabar vivint en un entorn d’harmonia i pau entre l’ésser humà, els animals i la naturalesa. De fet, cada vegada hi ha més països amb representació parlamentària. L’últim exemple ha succeït a Portugal on el partit animalista ja té al seu representant polític per donar veu als animals. En realitat crec que els altres partits saben que a qualsevol moment el PACMA obtindrà els seus escons i serà el començament de la fi del maltractament animal.

Albert Rivera és “el Guapo” i Iglesias és el “cantautor”, tu quin nom et posaries?
El pacient.

Pots llegir també les entrevistes a: Alba García (Barcelona, Senat), Alba Cases (Lleida, Senat), Ángel Martín (Congrés, Tarragona), David Martínez (Lleida, Congrés).

Esta entrada fue publicada en Eleccions, Entrevistes, PACMA Catalunya, Política y etiquetada , , . Guarda el enlace permanente.

3 respuestas a Entrevista al candidat: Josep Torres

  1. Pingback: Entrevista al candidat: David Martínez | PACMA Catalunya

  2. Pingback: Els 8 candidats del PACMA a Catalunya (II) | PACMA Catalunya

  3. Pingback: Entrevista a la Candidata: Alba García | PACMA Catalunya

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *