Entrevista a la Candidata: Alba García

Alba García Roldán te 49 anys, és vegetariana des de fa 12 anys i vegana des de fa 5. Secretaria de direcció, actualment treballa de venedora.
A PACMA va començar com a voluntària fa quasi 3 anys i actualment també ho és del Santuari d’animals i Protectora de Cavalls ADE.

Defineix la teva candidatura amb una breu frase.
Una candidatura plena d’esperança i il·lusió per ajudar als animals i acabar amb moltes injustícies.Candidata al Senado por Barcelona PACMA

Quin és el teu punt fort?
El meu punt fort és creure en els meus principis. Sóc persistent i lluitadora. No suporto la hipocresia però alhora sóc diplomàtica.

Quant guanyes per ser candidata del Partit Animalista?
No tinc cap retribució. El PACMA se sosté gràcies al voluntariat. Més aviat financem moltes activitats amb els nostres propis diners, és un treball totalment altruista.

Qué pots fer si entres al Senat?
Si entrés al Senat el meu objectiu seria la revisió del bon funcionament de les lleis i que aquestes anessin realment efectives per esmenar tota classe d’injustícies a animals, injustícies socials i sobre el medi ambient.
Una bona “Ley Marco de Protección y Bienestar Animal” i la creació d’una Fiscalia General Contra el Maltractament Animal és de rigorosa urgència. Hi ha massa impunitat en aquest país sobre aquest tema.

Els desnonaments i la feina preocupen als ciutadans. Quines són les teves propostes?
Una nova llei hipotecària és imprescindible per no caure en el mateix error. Cal desenvolupar nous plans que garanteixin l’habitatge a tots els ciutadans.
Proposem penalitzar als bancs per tinença de pisos buits i pressionar perquè aquests es venguin a famílies a un preu assequible o lloguer. I que sigui l’Administració Pública la que s’encarregui perquè els bancs no especulin amb aquests habitatges.
Sobre l’ocupació, cal impulsar noves energies netes i noves empreses. A Espanya hi ha un clima meravellós del qual se’n trauria moltíssim profit. S’ha de recolzar als científics que tenim perquè no emigrin cap a altres països. Cal potenciar recerca i desenvolupament en iniciatives de qualitat i noves tecnologies per crear empreses i llocs de treball. També impulsar el turisme cultural i folklòric que donaria vida a poblacions rurals abandonades. I també impulsar l’agricultura rural en comptes dels latifundis. La Reforma Laboral del PP ha de fer marxa enrere.
Sobretot que totes aquestes empreses tinguin un codi ètic quant a desfets de residus i no experimentació amb animals.

Per aconseguir alguna cosa, pactaries amb un partit defensor de la tauromàquia?
No pactaria amb partits que afavorissin la tortura cap als animals en cap aspecte. Només pactaria si es comprometessin a deixar de finançar, i a abolir, la tauromàquia.

Quin sou hauria de tenir el President del Govern?
6000 euros mensuals és més que suficient.

Quines mesures s’han d’adoptar en el tema de la corrupció?
En el tema de corrupció és important cal crear lleis de transparència a tots els nivells. S’hauria de retornar tots els diners que s’hagin robat i complir les penes íntegres, totes les persones implicades en casos de corrupció.

Els animals primer o les persones primer?
Per la meva ètica i la meva manera de veure el món respecto a tots els éssers vius , tant a persones com a animals.

Quines mesures urgents s’han de prendre a propòsit de la situació dels animals la província de Barcelona?
Les mesures que proposo a la meva província serien sobretot treballar perquè arribin subvencions per a les diferents protectores que actualment ho estan passant realment malament. Que els santuaris d’animals arribin a considerar-se com a tals i rebin també la seva retribució i no el que reben per part de la Generalitat, que són multes per sobrepassar el contingent d’animals, rescatats, no ho oblidem.
Recerques efectives per part de les forces de seguretat, en aquest cas pels Mossos d’Esquadra, per acabar d’una vegada i per sempre amb les màfies de baralles de gossos i baralles de galls.

Votar a PACMA es llençar el vot?
Votar a PACMA no és en absolut llençar el vot. És apostar per una nova alternativa de política valenta sobre la qual molts ciutadans no s’atrevien a apostar i que és d’absoluta necessitat. Significa recolzar la lluita per una societat més justa i més ètica.

Creus que PACMA pot aconseguir un escó?
Per descomptat que pot aconseguir un escó, de fet en països com Holanda ja ho tenen fa molt temps, Alemanya també, i ara recentment Portugal, el nostre veí. L’animalisme és un moviment mundial imparable i la societat ho exigeix.

Albert Rivera és “el Guapo” i Iglesias és el “cantautor”, tu quin nom et posaries?
Sincera (rialles).

Pots llegir també les entrevistes a: Ángel Martín (Tarragona, Congrés), Alba Cases (Senat, Lleida), David Martinez (Congrés, Lleida), Josep Torres (Senat, Girona).

Esta entrada fue publicada en Eleccions, Entrevistes, PACMA - BCN, Política y etiquetada , , . Guarda el enlace permanente.

7 respuestas a Entrevista a la Candidata: Alba García

  1. Pingback: Entrevista al candidat: Ángel Martín | PACMA Catalunya

  2. Pingback: Respostes dels Candidats | PACMA Catalunya

  3. Pingback: Els 8 candidats del PACMA a Catalunya (II) | PACMA Catalunya

  4. Pingback: Entrevista a la Candidata: Alba Cases | PACMA Catalunya

  5. Pingback: Entrevista al candidat: David Martínez | PACMA Catalunya

  6. Pingback: Entrevista al candidat: Josep Torres | PACMA Catalunya

  7. Pingback: Entrevista al candidat: Miguel Àngel Rodríguez | PACMA Catalunya

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *