Els 8 candidats del PACMA a Catalunya

Us presentem als 8 candidats de Catalunya pel Partit Animalista a les Eleccions Generals d’aquest 20 de desembre. Aquests són els 4 homes i 4 dones escollits per donar veu als animals al Govern espanyol. Per no fer-vos llegir massa, aquests són els quatre primers.Candidats de PACMA

Miguel Ángel Rodríguez, Candidat al Congrés per Girona

Delegat de vendes sabadellenc de 49 anys del sector del motor. Practica esport. El seu activisme animalista es va iniciar a l’adolescència i ha continuat fins al dia d’avui. “No puc concebir un món que no reconegui drets per tothom i no estigui basat en la ètica i la moral”. L’animalisme es una revolució social imparable.

Anaïs Arranz Mir, Candidata al Congrés per Barcelona

Anaïs Arranz Mir (Barcelona, 6 de febrer del 1994) va començar com a activista pels drets dels animals l’any 2010, amb 16 anys, col·laborant amb les ONGs a Barcelona AnimaNaturalis i Igualtat Animal, entre d’altres. A la política també va començar molt jove, al 2011, amb 17 anys, va col·laborar per primer cop amb el Partit Animalista (PACMA) com a voluntària. Quan va arribar a la majoria d’edat es va fer afiliada i voluntària activa de ple dret. Ha estat desde llavors a càrrec dels events del partit a Barcelona i altres ciutats i pobles de Catalunya. Al 2012 ja va ser a les llistes per les eleccions al Parlament de Catalunya, al 2015 va ser la número 4 de la llista per Barcelona a les Eleccions Municipals. A les eleccions al Parlament de Catalunya del 2015 serà cap de llista per Barcelona del PACMA. A la vegada és la candidata més jove de la història a la Presidència de la Generalitat de Catalunya.

David Martínez Planellas, Candidat al Congrés per Lleida

Informàtic de 42 anys i resident a Terrassa, prové del mon de les protectores. Des de que es va trobar una gosa prenyada perduda fa 14 anys, ha estat voluntari de diferents refugis i entitats. Fins i tot va arribar a ser el president de l’associació VEU ANIMAL. Li agrada donar un cop de mà a tothom qui li demana i col·labora en l’organització de diverses fires animalistes de Catalunya. La seva frase mes utilitzada es “quan tens una crisis de fé, visita un refugi. Tornaràs a lluitar com el primer dia”.

Laura García Hipólito, Candidata al Senat per Tarragona

Administrativa vocacional de 38 anys i natural de Reus, Tarragona. Des de fa anys col·laboro amb diferents associacions, on he pogut comprovar la necessitat d’incorporar les polítiques de protecció animal en les administracions. Per això lluito juntament amb el PACMA per poder representar a totes aquelles persones que pensen que un canvi és necessari i possible. És prioritari reeducar la ciutadania cap a uns valors ètics que promoguin una convivència sostenible amb el nostre entorn natural, així com la protecció activa dels animals i els seus ecosistemes.

Llegeix els següents 4 candidats.

Esta entrada fue publicada en Eleccions, Notícies, PACMA - BCN, Política y etiquetada , , , . Guarda el enlace permanente.

5 respuestas a Els 8 candidats del PACMA a Catalunya

  1. Pingback: Pregunta als Candidats | PACMA Catalunya

  2. Pingback: Respostes dels Candidats | PACMA Catalunya

  3. Pingback: Entrevista al candidat: Ángel Martín | PACMA Catalunya

  4. Pingback: Els 8 candidats del PACMA a Catalunya (II) | PACMA Catalunya

  5. Pingback: Entrevista al candidat: David Martínez | PACMA Catalunya

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *