El Partit Animalista presenta el seu programa amb les principals organitzacions animalistes

El Partit Animalista ha presentat aquest matí el seu programa electoral acompanyat per les principals organitzacions de defensa dels animals, ADDA, ADE, ANDA, APDA, BAAS Galgo, Centro Legal para la Defensa de los Animales, FAADA, FAPAM, Galgos Sin Fronteras, GEVHA, Igualdad Animal i SPAP Madrid, que han contribuït amb les seves propostes a l’elaboració d’un programa electoral, basat en tres pilars fonamentals: animals, medi ambient i mesures socials.

DSC_1197_low

A la presentació, han explicat algunes de les propostes en les quals se centra el programa:

Reglament dels animals de la Unió Europea. La nostra proposta principal, sota la qual quedaran recollides totes les demandes sobre el tracte que han de rebre els animals denominats de companyia i que fins ara no tenen una legislació europea que els empari, així com la creació d’una Oficina de Defensa dels Animals, un organisme que vetlli i vigili pel compliment de la normativa aplicable als animals en tots els Estats membres de la Unió Europea.

 Fi de la caça del llop. Proposem que el llop sigui considerat d’especial protecció a tota la península ibèrica, (ja està protegit a Portugal) per frenar la matança autoritzada a petició del lobby de caçadors i ramaders.

Fi de l’alimentació forçada d’animals i la comercialització de productes derivats d’aquesta pràctica (foie gras), que comporta patiment i malaltia als animals criats sota aquest sistema, contrari a totes les normes de benestar animal europees.

El Partit Animalista ha recollit les catorze propostes en defensa del medi ambient que les organitzacions ecologistes van publicar al febrer, i fent un pas més enllà en l’aposta per les energies renovables com a compromís amb un futur net, no depenent del petroli i generador d’ocupació, des de PACMA incorporem el P2G (Gas renovable) i el suport a l’Autoconsum Energètic de Balanç Net com a pilars de la gestió, emmagatzematge, transport i ús sostenible de l’energia.

Carta de Drets Socials. La nostra aposta pels drets socials bàsics per a tots els ciutadans es plasma en la proposta d’una Carta de Drets Socials i l’adopció de mesures contra la pobresa i l’exclusió que estan afectant a un nombre cada vegada més alarmant de ciutadans europeus.

El Partit Animalista va obtenir a les passades eleccions del 2011 uns excel·lents resultats electorals, reflex del creixent suport social a aquesta candidatura en defensa dels animals. Si els 102.000 vots al Congrés i els 374.000 vots al Senat es repeteixen a les eleccions europees obtindríem representació al Parlament Europeu.

La situació ho requereix, en un moment en què les desigualtats socials s’accentuen i estem veient com els polítics en el seu conjunt ignoren als animals i el medi ambient, des del Partit Animalista estem treballant amb la il·lusió, la determinació i la convicció que podem aconseguir un representant que defensi als més desfavorits. Aquests comicis seran una excel·lent oportunitat per donar veu també als animals.

IMAG0470_low

Consulta el programa complet

Esta entrada fue publicada en Eleccions, Esdeveniments, Notícies, PACMA Catalunya, Política y etiquetada , . Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *