El PACMA va presentar el seu programa electoral i els seus candidats a Barcelona

El passat dissabte 17 de novembre el Partit Animalista – PACMA va celebrar a la plaça de la Revolució de Barcelona el seu acte central de campanya per a les pròximes eleccions catalanes del 25 de novembre.

L’acte es va iniciar sobre les 12h, amb diferents activitats infantils (a càrrec de Rafa Parra) i de caràcter animalista, tals com passarel·les canines i concursos varis; a més d’algunes conferencies sobre el respecte animal i la feina de les diferents associacions, protectores i col·lectius animalistes.

A més, durant tot el dia es va comptar amb la presència de les protectores i associacions: SOS HuronesVeu AnimalAsociación Pro-BretonAsociación ProGoldenAmics AcollidorsEl Club De KatADE (Asociación Defensa Equidos)Cisne NegroAnimals Sense SostreKan ChispisDe GatsGats del Carrer y Olescan.

A última hora de la tarda els candidats del Partit Animalista van explicar les principals propostes electorals: la prohibició de tots els espectacles amb animals, seguint el camí iniciat amb el fi de les curses de braus a Catalunya, el tancament de les granges de foie gras i pelleteres, així com el fi de la caça i la pesca esportiva. D’altra banda, el Partit Animalista ha adquirit un compromís amb la ciutadania i en el seu programa electoral recull també mesures socials en totes les àrees, pensades per construir una societat més justa per a tots (veure programa electoral).

Finalment, l’acte va concloure amb l’actuació dels següents grups de música The Safinats, Catarsi i Quin Flash! que van animar la plaça fins a ultimes hores del vespre.

Esta entrada fue publicada en Eleccions, Notícies y etiquetada , . Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *