Deborah Parris – Candidata del Partit Animalista (PACMA) a Girona

El meu nom és Deborah Parris i Littler, encara que el meu origen és britànic, he viscut a Catalunya més que en qualsevol altre país, estic casada i tinc dos fills i dos néts. Comparteixo també la meva vida amb tres gossos i nou gats! A casa recuperem animals rescatats del maltractament, incloses cabres, gallines, ànecs …… Fins a un toro! Tots els animals m’encanten, també els ocells, fins i tot els insectes.

L’amor que sento cap us animals es remunta a la infància, a la meva mare li feien por els gossos, i com no volia que creixéssim amb el seu mateix trauma, va adoptar un cadell, estant segura que mai podria témer un peluix.

L’inici del meu activisme va ser ja sent adulta, quan emetien per televisió, curses de braus, no en tenia prou amb apagar l’aparell i no veure, era conscient que aquells pobres animals, seguien patint fins a la seva mort. El canvi definitiu cap a la dieta vegetariana ocórrer l’any 2003, quan vaig anar amb la meva família i uns amics a la Universitat de Girona, a escoltar una conferència de Peter Singer, els seus arguments, tan lògics i alhora tan compassius, van fer que de cop sorgissin set nous vegetarians.

Formo part de la comissió dels promotors de la plataforma “Prou!”, Gràcies a aquesta ILP varem aconseguir que s’aboliren les curses de braus a Catalunya.

Des de fa cinc anys treball com a ajudant veterinària, després d’haver estat molts anys impartint classes d’anglès. També col · laboro en la gestió de diverses colònies de gats i el colomar municipal.

Crec enormement en el poder de l’educació, hem d’anar educant i edificant, contínuament, tinc cinquanta-vuit anys, i no vull mai deixar d’estudiar. Per aquest motiu vàrem organitzar les Primeres Jornades Animalistes de Girona, durant els dies 11 i 12 de novembre amb l’objectiu d’aprendre, intercanviar informació i experiència.

Estic afiliada al Partit Animalista PACMA, pràcticament des dels seus inicis, tinc la plena seguretat, que per ajudar els animals cal actuar a través de la política, és pel que m’he presentat a les eleccions des de fa anys, a Girona, i encara que no és la meva ciutat la vull tant com a totes les poblacions de la seva comarca.

Esta entrada fue publicada en Eleccions, Entrevistes y etiquetada , . Guarda el enlace permanente.

0 respuestas a Deborah Parris – Candidata del Partit Animalista (PACMA) a Girona

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *