Crònica d’un concentrat

Vaig puntualment a la Delegació de la Unió Europea a Barcelona, a la CONCENTRACIÓ DE PROTESTA PEL MALTRACTAMENT DELS GOSSOS DE CAÇA convocada pel PACMA i secundada per diverses associacions animalistes. Mentre m’hi acosto, veig el carrer decorat amb pancartes del partit i un modest estand informatiu.

Quant arribo em faig amb un cartell que posa “LA CAÇA ENS MATA”, i mentre espero observo com es van incorporant a la concentració diversos llebrers. Uns preciosos animals que em fan emocionar al pensar el que molts d’aquests gossos han patit, ja que les cicatrius en diversos d’ells són visibles, i lo afortunats que han estat en ser rescatats, per persones senzilles, herois quotidians, com la resta dels que a poc a poc anaven omplint l’ampla vorera.

969669_513907958657738_61799221_n

L’ambient és familiar i festiu. Unes dues-centes persones, moltes d’elles amb els seus cans, vingudes de tota Catalunya i fins i tot de Perpinyà. D’altres amb samarretes d’associacions o reivindicant la causa que allà ens reunia. Algun espontani mostrant cartells als autobusos turístics que per allí passaven. Mitja dotzena d’agents de l’autoritat vetllant per la nostra seguretat. I cap mitjà de comunicació, tot i haver estat convocats. Això em preocupa. Potser aquesta causa no interessi tant com alguns esdeveniments esportius, penso. Al migdia comença la lectura del manifest per part d’una portaveu del partit, prèvia reparació d’un petit error tècnic de megafonia… què hi farem, són les coses del directe. Aplaudiments a continuació, i agraïments i reflexions per part d’altres dones de dues associacions protectores de llebrers.

En finalitzar la jornada, les fotos de rigor, amb els amics, familiars i peluts.

Abel Santos

Teniu les fotos de la concentració al nostre Facebook https://www.facebook.com/PartitAnimalistaPartidoAnimalista.PACMA.Barcelona

Esta entrada fue publicada en Caça, Drets, Esdeveniments, Opinions, PACMA - BCN y etiquetada , . Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *