Cristina de Dios García – Candidata del Partit Animalista (PACMA) a Lleida

Em dic Cristina i sóc de Lleida. M’apassionen els animals i, en especial els gossos. Sempre he viscut rodejada de peluts i no sabria viure sense ells!! Actualment tinc quatre amors, dos mascles (Tro y Wickie) i dos gossetes (Kala y Xula).

Sóc sòcia de dos protectores d’animals de Lleida: Protectora Amics dels Animals del Segrià, Protectora de Animales Lydia Argilés, i també formo part de la Protectora de Artesa de Lleida. També intento col·laborar amb Progat Lleida. Des de fa un temps i des de Gossos Lleida estem intentant accedir als animals de la gossera de Lleida, ja que des del nostre ajuntament no se’ns permet ni col·laborar, ni passejar-los, ni incentivar la participació i implicació de la ciutadania de Lleida.

A més, segueixo de prop als companys de Igualtat Animal i Equanimal que fan una labor dura però molt necessària, informant a la societat del patiment dels animals en granges, mataders, laboratoris, circs, zoos o altres llocs on diàriament pateixen i moren milions d’animals.

Col·laboro amb PACMA des de fa un parell d’anys, i cada cop estic més convençuda que és necessari que algú defensi els drets de TOTS els animals des del Parlament. Per les persones que formem el Partit Animalista (PACMA) aquest serà sempre el nostre objectiu, lluitar per a donar la veu dels sense veu!

Cristina de Dios García

Esta entrada fue publicada en Eleccions, Entrevistes y etiquetada , . Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *