Acompanya’ns a visitar a ADE (Associació en Defensa dels Èquids)

Una de les queixes principals que tenim la gent del carrer respecte a la classe política actual és com n’estan d’allunyats de la realitat, dels problemes del nostre dia a dia. Al Partit Animalista no volem caure en el mateix parany i volem saber els problemes dels refugis, de les protectores, de les associacions animalistes que hi tenim al nostre territori.

És per això que volem iniciar una sèrie de visites per conèixer directament la tasca que realitzen aquestes entitats, veure directament els problemes que pateixen i les necessitats que tenen per entendre perquè hem de lluitar políticament a les administracions, consistoris, governs i parlaments per aconseguir millores per a ells.

ADE

Per començar, aquest proper diumenge 13 de gener volem fer una visita a ADE que es troba a prop de Manresa. Una entitat dedicada bàsicament als cavalls però que també dona refugi a gats, gossos, porquets, vaques,….

Si estàs interessat en fer aquesta visita amb nosaltres no ho dubtis i posa’t en contacte immediatament amb: patriciaoller@pacma.es que t’informarà i farà la tasca de coordinació d’aquesta sortida.

Creiem que per saber lluitar políticament per la resolució d’un problema cal conèixer bé tot el seu contingut.

Gràcies a tots/es!

Esta entrada fue publicada en Notícies, PACMA - BCN, Protectora y etiquetada , . Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *