4 de Octubre – Dia Mundial dels Animals

Dies com avui són simplement una excusa al calendari per poder recordar i reflexionar sobre la importància dels animals, la necessitat de conviure amb ells, l’obligació de respectar-los, la voluntat per estimar-los i conèixer-los millor, així com també seguir lluitant per a la conservació i l’educació que hem de tenir tots envers ells.

Les persones que estimem i respectem als animals en la seva totalitat celebrem el dia D’avui i seguim ferms i constants en els nostres ideals: hem de considerar, educar i ser conscients que nosaltres, els humans, compartim el planeta amb altres espècies animals. És per això que no hem d’excloure’ns a nosaltres com a espècie animal i, per tant, simpatitzar amb la resta d’animals.

Some rights reserved by gemstone

Per a totes aquelles persones que ni tenen ni volen ni entenen el valor i el significat dels animals en les seves vides particulars, probablement avui sigui un dia normal, com sempre. Normal. I prou.

Des de PACMA volem convidar-vos a tots a celebrar aquest dia, per fer d’un dia normal i corrent, un dia on tots els animals (humans i no humans) celebrem el mateix: El nostre dia, el dia mundial dels Animals!

Esta entrada fue publicada en Drets, Notícies y etiquetada . Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *