1a Fira Animalista de Calella

Aquest passat diumenge 3 de juny el grup de treball del Partit Animalista de Barcelona vam tenir la nostra primera fita important. Poder dur a terme la 1ra Fira Animalista de Calella per oferir un espai a totes aquestes entitats que lluiten dia a dia pels drets i la defensa dels animals.

Per molts de nosaltres va ser la primera experiència en aquest tipus d’esdeveniments i volem agrair la col·laboració i les aportacions en forma de consells i experiència que les associacions participants ens van donar.

Vam patir nervis, dubtes i li vam haver de dedicar moltes hores però estem molt contents dels resultats i dels comentaris que hem rebut. Fins i tot el temps ens va fer dubtar fins al darrer moment.

Per sort i gràcies a molta gent que va estar al nostre costat vam tancar la fira amb un somriure i amb les ganes de tornar a treballar al proper esdeveniment.

La gent del Partit Animalista – PACMA volem fer arribar el nostre agraiment a les associacions i entitats participants, als voluntaris, al públic i al poble i autoritats de Calella que ens van rebre amb els braços oberts.

Esta entrada fue publicada en PACMA - BCN. Guarda el enlace permanente.

0 respuestas a 1a Fira Animalista de Calella

  1. Javi-afiliado pacma- dijo:

    Que grande que fue la fira!!!!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *